Tre tidsperspektiv. Två generationer. En hemlighet. Efter ett gräl med sin fru inser Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. En ilska som gått i arv i generationer. Släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person: morfar Sven Stolpe. I Bränn alla mina brev följer vi Karin och Sven Stolpe, och den korta affär Karin hade med Olof Lagercrantz i början av 1930-talet som skapade svallvågor över årtionden. Bränn alla mina brev är en berättelse om häftig passion, stor kärlek och en långlivad, mörk vrede.

Originaltitel: Bränn alla mina brev (2022)
Inspelningsår: 2022
Releasedatum: 2022-12-19
Åldersgräns: Från 11 år
Produktionsland: Sverige
Genre: Drama
Språk: Svenska
Längd: 119 min
Regissör: Björn Runge
Skådespelare: Bill Skarsgård, Asta Kamma August, Gustav Lind
Bio: Bränn alla mina brev – 17 juli 18.30