Söndag den 26 mars 2023

Så är årsmötet avklarat, i vanlig ordning med god tillströmning och raskt processat av mötesordförande Matts Boman som kunde konstatera att styrelsen beviljades ansvarsfrihet för 2022 och att ekonomin är god. Verksamheten planeras fortsätta ungefär som föregående år, men alla aktiviteter bygger på frivilliga insatser av medlemmarna och i slutändan får bemanningen avgöra hur mycket som kan förverkligas.

Sen avåts en närande och god soppa i väntan på föredraget om Harö som Thomas Wängsö höll för en entusiastisk skara. Här fanns så många historier att tiden inte räckte till att berätta alla. Vi hoppas få återse Thomas, kanske kan han komma och sälja sina böcker om Harö på någon av våra marknader.

Under april håller den nya styrelsen sitt första arbetsmöte, den 15e öppnar puben, och lördagen den 22/4 är det dags för TEATERFÖRESTÄLLNING ”Kristin” kl. 18. Strindbergs klassiker ’Fröken Julie’ berättas av köksan, tillika den eviga birollen Kristin. Missa inte! Biljetter (180 kr) kan bokas via boka@runmaro.orgeller via ”Kontakta oss”-fliken på hemsidan www.runmaro.org. Överblivna biljetter säljs vid entrén. Mer info följer på anslagstavlor och FaceBook.

Det har blivit sommartid fast man inte tror det när man tittar ut genom fönstret. Ställa om klockorna… hur var det nu? Min minnesregel: vid övergång till sommartid ställer man fram snöskoveln.

Hasse W

Ordföranden har ordet